پوست نارگیل را چگونه بکنیم ؟ ؛ ترفند پوست کندن نارگیل با حرارت + ویدئو | روش درست کردن شیر نارگیل و پودر نارگیل در خانه
به گزارش روبرونیوز، قبل از پوست کندن قسمت سخت و شکستن نارگیل بهتر است آب نارگیل را خارج کرد. برای خارج کردن آب نارگیل ابتدا با استفاده از یک چاقوی تیز، الیافها و موهای نارگیل را از روی پوست سخت آن جدا کنید. روی همه نارگیلها سه حفره دایرهای شکل وجود دارد که پوسته نازکتری نسبت به قسمتهای دیگر نارگیل دارند؛ بنابراین لازم است با کمک یک پیچ گوشتی تیز، از این سه دایره، دوتای آن را سوراخ کرد؛ یکی از سوراخها برای جریان داشتن هوا و دیگری برای خارج شدن آب نارگیل لازم است. رعایت این نکته در سریعتر خارج شدن آب آن بسیار مؤثر است. حال نارگیل را روی یک لیوان یا ظرف مناسب برگردانید تا آب آن به طور کامل تخلیه شود.
ترفند پوست کندن نارگیل با حرارت
بعد از اینکه آب نارگیل را خارج کردید با پشت چاقو به راستای یک خط به نارگیل ضربه بزنید تا از وسط به دو نیم تقسیم شود. حال نارگیل را به مدت دو دقیقه روی شعله اجاق گاز بگذارید و سپس آن را داخل ظرف پر از یخ قرار دهید تا به نارگیل شوک وارد شود و راحت پوست آن از گوشت نارگیل جدا شود.
روش درست کردن شیر نارگیل و پودر نارگیل در خانه
برای درست کردن شیر نارگیل کافی است پوست آن را بگیرید و نارگیل را به قطعات کوچک خرد کنید و داخل مخلوطکن بریزید. سپس طبق ویدئو از صافی پارچهای رد کنید. شیر نارگیل و پودر نارگیل شما آماده است. فقط کافی است پودر نارگیل را خشک کنید و به مدت طولانی از آن نگهداری و استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: